goodbye :'(

20:18

assalamualaikum.

   hehe. okayy. since esok sekolah dah start , hari ni kena pergi asrama dah . kena start serious , no more play play . ohh , i'm facing major exam this year , SPM . okayy , still lagi tak percaya yg aku ni dah besa rupanya . bukan tua ye , besa . take note!

  so , assalamualaikum buku buku rujukan , 11 subject , new class , new teacher *maybe . haha . honestly , dah tak sabar nak start belaja benda baru . new life . better life . insyaallah!

  and for ex-deskmate , hopefully dapat duduk skali dgn korang lagi this year . thanks sebab sabar melayan kerenah aku . thanks sebab sudi study sekali dgn aku . nasib baik otak kita sejenis , suka study group . hopefully kita boleh study sekali lagi tahun ni :) 

                          

                                       from left :  zahiah , na , bb , aku *ignore muka buruk tu* , lyla ( geng study )

     thanks for all those sweet memories . i love u guys . alhamdulillah , kitorang dapat 10 mumtaz . 

zahiah , bb and aku dpt 10 mumtaz. lyla dgn na tak amik lagi . insyaAllah korang boleh . amiin! oh , lupa. 'bb' tu short form bagi 'bendahari basmah' :)

   insyaallah kita boleh buat yg terbaik for SPM . 11A+ , amiin!

Flickr Images