new year :D

06:54

Assalamualaikum..



    yeah . hari ni hari last 2011 . alhamdulillah , aku diberi kesempatan untuk menghirup udara sehingga penghujung tahun ini . and tomorrow , aku sndiri tak jamin samada aku masih diberi peluang untuk menjejakkan diri di tahun baru . 

  2011 , tahun yang paling best dalam sejarah hidup aku ; for now lah . who knows tahun tahun yg akan datang tu lagi best , kan :D and thanks for every single things to korang yang datang mewarnai hidup aku tahun ni .

  and , macam orang lain . setiap awal tahun mesti ada azam , right . aku pun ada laah . tapi , segala azam aku tu dalam diary lah ye . hehe . yg pastinya , nak 11A+ SPM tu ada . memang wajib lah tu .

  okayy . apa yg aku harap , tahun 2012 ini akan lebih baik dari tahun tahun sebelum ni ,dan  akan menjadi tahun yang paling bermakna dalam hidup aku . insyaAllah.. ye lah .. SPM candidate tahun ni .almaklumlah . haha . nak 11A+ !

peeps , do pray for me 11A+ SPM , insyaallah..amiin!

selamat tahun baru . welcome 2012 :)

You Might Also Like

0 awesome homosapiens ^^

Pop your unspoken nice words here!

SUBSCRIBE

Flickr Images