cinta hati :)

23:16

Assalamualaikum ^__^

       cinta hati?? oit. jgn fikir bukan bukan lah. cinta hati tu refer kepada insan-insan yg telah banyak membawa perubahan dalam hidup aku. cheh..bunyi mcm jahat sgt aku dulu. tapi bila fikir balek, memang aku dalam kategori jahat jugak lah. imagine la..masa kat tadika aku dah jadi gangster. satu geng dgn Sarah Sabri. HAHA. Sarah, tak sangka jumpa pulak kita dekat maahad ye. bekas geng dulu. dekat tadika tu memang kitorang bermaharajalela. adeih, kecik-kecik dah jadi jahat. see?

       okayy. siapa cinta hati tu?? haa..meh sini nak habaq. sape lagi kalau bukan SHUT.UP.N.B.FRENZ a.k.a sunbfd . thanks guys, sebab calit kan warna-warni kehidupan dalam hidup aku. aku saaaayang korang sgt2. tau tak, aku bersyukur sangat sekolah kita buat kelas tambahan dalam cuti. sebab dapat jumpa korang. tak de lah menderita macam tahun-tahun lepas. kalau tak, alamatnya tiap-tiap malam aku tidur dgn gambar korang. haih. eh, jap. bukan ke aku patut tulis semua ni tahun depan ke?? hee. takpelah, kita tangguh ke tahun depan. peace :D






       kalau nak tau, kitorang ada blog trsendiri. sebagai pnghubung kalau masing masing dah jauh nnti. hehe. nak tengok?? tekan sini . tapi kan.. alang alang tengok tu..follow lah ye. tapi tak paksa punn.

      nanti aku describe sorang sorang diorang nih. tp, next time lah ye. haha. till then, take care:)

You Might Also Like

0 awesome homosapiens ^^

assalamualaikum..
gerakkan jari jemari anda yang runcing lagi halus mulus itu and comment yea :D

Flickr Images