relief:)

12:50

salam:)

yeah, trial dah tamat! forsure, tak target pun dpt 10 mumtaz. in opposite, aku brcita cita nak masuk kelas an-nusrah bhai..kan suci lagi murni citacita aku tuu..:P


gila penat je pegi skolah pagi pagi buta td. sampai je kat dpn bilik radio-kunci lagi lah. so,dgn ayunye aku trcegat kat dpn pintu tuh. anak kunci bilik biasenye budak asrama dlm pegang..and aku : asrama luar. partner aku yg asrama dalam tu, kak izhani.and she's not coming yet. so,menunggu lah jawabnye. dalam lima belas minit gitu, sampai ustazah rahimah. oh God, kena ngepek

then, lps aku explain yg aku BUKAN budak asrama dalam, ustazah terus senyap. nasib baik pg tadi ada solat sunat tasbih, so tak byk yg kena baca.lps 5 minit aku trcongok dlm tu, kak myna dtg.dlm hati aku : oh,thankGodness! she said that kak izhani dah balik KL. cheh, patutla aku je godeng godeng kat situ.tp, lega gila ms kak myna dtg tu. thanks yea kak myna:)


and and..bulan Ramadhan dah nak berlalu..rase berat nk lepas. alhamdulillah, ramadhan thn ni lbih baik drp thn thn sblum ni. sometimes, aku ada trfikir yg smpat ke aku brtemu dgn ramadhan next year? well, takdir di tgn Tuhan,kan. so, ni lah mase utk aku kutip semua kelebihan kelebihan ramadhan. takut dah tak smpat. manfaatkn betul betul hari yg brbaki ni.


malam raya. syahdu dgr umat Islam brtakbir raya.aku tringat kata kata mudir td ; di saat umat Islam melaungkn takbir kemenangan dlm melawan nafsu selama sebulan, syaitan syaitan akan brteriak krn kekalahan mrk. TAKBIR!



hari raya. kita disunatkan brgembira di hari raya.and, aku rase semua org happy bila hari raya..kan kan:)
hari raya ke-3, rumah aku buat open house.sile lah datang ye, jgn malu malu.kedatangan anda amat dialu alukan.

so, i'll stop here. till then, take care. daa~




   

You Might Also Like

0 awesome homosapiens ^^

Pop your unspoken nice words here!

SUBSCRIBE

Flickr Images