goodbye rumah lama , welcome rumah baru:)

10:54

assalamualaikum  ^__^

ouh..unbeliavable.. sebulan tak update!
ok.so, that means ; blog ni brhabuk gile kott --"
soo sorry.just takde mood nak update:)

well,jom refer dekat tajuk kat atas tu.hmm,that means aku dah pindah masuk rumah baru..yeay!

act, dah dekat sbulan pndah tp skarg br tehegeh hegeh nak tules.tehee~ erk..never mindlah.

macam macam perasaan ada .happy, excited, teruja, sebak, sedih.smuanye brcampul gaul daa. part yg sedihnye tu, my beloved bed. abi dah bagi dekat pakcik yg angkut barang..sobsob T.T

tapi takpe, dah dapat katil baru:)  boleh dikatakan hampir smua perabot abi bagi dkat pakcik tu . almari tv , almari baju , rak kasut , sofa n byk lg.rase rasenye yg angkut mai rumah baru ni, just katil amjad, mesin basuh, refrigerator n tv je . kan sebok tu .

ok, so kitorg makan pun just dekat meja bulat yg kaki dia buleh lipat lipat uh .keciik gile . so, imagine lah my family ade 7 org.. mkn mmg brhimpit himpit . aku tolak kau , kau siku aku . mmg bisiing jiddan jiddan babe . 

tp tu lah kenangan.. 6t dah besar smua msti gelak gelak bile igt balek time nih . hee:) but , meja baru dah punn sampai hari rabu hr tu . oh,BAHAGIA . tp,rase mcm meja tu trlebih besa bhai . kitorg guna separuh meja je . dulu tramat kecik and skarang trlebih besar . kihkih . takpelah, asal ade meja utk makan je .



and for tv , abi baru je pasang astro kt rumah last week . punyelah mengadap kitorg nih . mase duk kat asrama pun duk ingat kat tv d rumah je . mase nak cuti hari tu , punyelah smangat nk balek.. sbb nk tengok tv . tup tup tv tu rosak sbb ada masalah technical wiring.. hari sabtu ni baru boleh repair balek .aku nih macam what the--''
tp sabo je lah.raye 6t tv tu ak punye tahu . grr ://

ok. rasenye post ni dah trlebih panjang .
gtg, daa~

You Might Also Like

0 awesome homosapiens ^^

Pop your unspoken nice words here!

SUBSCRIBE

Flickr Images