wecomeJUNE

22:54



hehe.hari ni dah 3 haribulan.aku baru nak tkedekkedek tulis welcome june.dah internet buat hal..takleh nk tulislaa.so,sekarang baru ada peluang.HAHA:)

    day-to-day..dah 6 bulan..so fast la..aku tak sanggup kena dera bace buku lg taon depan.wuu~

 takpe2..kite enjoy dulu 6 bulan brbaki neh..HAHA:)

    aku suke campur byk benda dlm satusatu post tahu.bia la..ni blog aku kann..sukati lah.kan kan.

ok..setelah berpenatlelah cuci tandas kt rumah baru..baru je rase nak mandi..then,semua nak balik dah..haiyoo..time aku ade mood nk mandila semua orang nak balik.tapi takpe..aku 'peram' dulu..6t lpas abi balik smayg jumaat,kitorg gi sane balik..haa,time tuu lah aku mandi..hee:D

      okelah..adik aku dh mengamuk nk bukak dia punye blog plak..see u then,tata~


You Might Also Like

0 awesome homosapiens ^^

Pop your unspoken nice words here!

SUBSCRIBE

Flickr Images