thankgodness:)

22:51

    okay..this post ade kena mengena dgn title yg dberikn di ats..HEHE.mcmlah yg lain tu tak pernah brkait..well,u know me..aku knn..manela reti baba2 letak title ni..btw,lets jump to the main point..

     kisahnye begini..kn pnah aku crite psl ade sorg kak ni dh tak tego aku..ade ann?? ann??
 and yg tbaru ni..dia tego aku,beb! wuhoo..tak surprise mane tuh..biasebiase jeh~

     scr detailnye,like this:-

    pd suatu hr mase lpas habis exam paper last for that day..paper ape n hari ape aku dh tak igt.. yg pnting esoknye tu exam subject favourite aku,ADD MATH .time tu aku duk jln2 atas pdg dgn asfi n hanun.. tyme to tgh heading towards pintu pagar dekat musolla..nk g outings ke mydin dgn hanun..then,tsrempakla dgn kak tu..aku tak nmpak pun muka kak tu act,tp aku ni mmg dh jd my style la kalau jumpa manusia,aku senyum except lelaki mudamudi lah..6t kang dtuduh gelenya..tak sanggup aku..so,aku senyum..mmg aku tak expect lgsung yg that girl yg aku senyum tuh that kak.. WAHAHA!

   mase die past through dpn aku br aku prasan yg tu tu that kak..cheh ,byklah aku punye'tu'..lpas tu dia bls balik aku punye senyuman menawan td..tyme tu aku mmg teruja tahap tak ingat daa..then dia tetiba tanye aku,'esok exam ape' mmg tkaku la aku kat situ..after a few sec,br aku tsdar drp kekakuan aku td..HEHE.

then aku punn jwbla yg esok exam add math..then,habis. satu ayat je punn kire tego gak la kann..bia lahh..yg pnting..esoknya tuh..fuhh..bleh jwb add math..clear terus sgala masalah-mashaqqah yg aku hdpi before this..gyla..satu ayat punn dh mujarab gilee beb! HAHA:D


   k,cite aku-dah-tamat. see u next time..daa~

You Might Also Like

2 awesome homosapiens ^^

assalamualaikum..
gerakkan jari jemari anda yang runcing lagi halus mulus itu and comment yea :D

Flickr Images